WELKOM BIJ Dierenkliniek De Marne

Al generaties lang zorgzaam voor uw huisdieren.

Onze kliniek

Het enthousiaste, betrokken team van Dierenkliniek De Marne bestaat uit 2 dierenartsen en 2 paraveterinair dierenartsassistentes.
Samen bieden wij de beste zorg voor uw huisdier.

Over Ons

De afgelopen tijd heeft ons enthousiaste team hard gewerkt aan een nieuwe moderne praktijk uitstraling en dragen wij een nieuwe naam: “Dierenkliniek de Marne”. Wij zijn super trots op het resultaat en blijven zorg bieden aan alle gezelschapsdieren, met de kwaliteit van zorg en aandacht die uw huisdier verdient.
Onze dierenkliniek is vijf dagen in de week geopend (maandag t/m vrijdag) van 9.00 uur tot 18.00 uur. Behandelingen zijn op afspraak.
Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze vernieuwde kliniek.

Onze Service

Ontmoet Ons team

Gerrit Pagters

Dierenarts
pug reaching up and surrounded by paw and bone doodles

Healthy Pet Club

Bespaar tot wel €100 per jaar op de gezondheidszorg van uw hond, kat of konijn

Hoe prettig zou het zijn om bij de dierenarts een vast, voordelig bedrag per maand te betalen, waarbij jaarrond de preventieve zorg voor uw dier geregeld is? Dat is bij ons mogelijk met de Healthy Pet Club!

Wij vinden dat de preventieve zorg voor uw huisdier voor iedereen goed en betaalbaar moet zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om lid te worden van de Healthy Pet Club, om er zeker van te zijn dat uw dier de beste preventieve zorg krijgt. Van vaccinaties, behandeling tegen parasieten tot regelmatige controles en korting op een aantal behandelingen: dit zijn enkele voorbeelden wat inbegrepen is bij de Healthy Pet Club voor een voordelige maandprijs.

Volledige informatie beschikbaar op www.healthypetclub.nl. Het loyaliteitsprogramma van The Healthy Pet Club Nederland wordt beheerd door CVS (UK) Ltd.

Diersoorten

Hond

Konijn

Kat

Knaagdieren

Hond

Konijn

Kat

Knaagdieren

Wat onze cliënten van ons vinden: